Wij staan 24 X 7 klaar voor onze dieren.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop

Beste bezoeker, welkom op onze website!

Zoals velen van jullie weten staan wij elke zaterdagochtend, van 9.30 tot 13.00 uur,  op de biologische Boerenmarkt in de grote schuur van de Stadsboerderij, Kemphaanpad 14 in Almere.

We houden uiteraard de ontwikkelingen rondom het corona virus goed in de gaten en hebben daar ook alle benodigde maatregelen voor getroffen. Daardoor kunnen we er elke zaterdag gelukkig gewoon staan en kan de markt gewoon doorgaan. Het kan zijn dat door de maatregelen een en ander iets anders gaat dan u bent gewend, maar u bent dus van harte welkom. Bij voorbaat bedankt voor uw geduld en begrip! 

Voor vragen kunt u ons bereiken op:

De Geitenhof

Telefoon: 0610196301

Email: info@degeitenhof.nl

De Geitenhof is een kleinschalige, zelfverzuivelende Nubische geitenboerderij waar we nauw samenwerken met de natuur. Dit resulteert in gezonde en vrolijke dieren en een kwalitatief goed product. Dit product verkopen we onder andere vanuit onze kraam op de biologische boerenmarkt @Stadsboerderij Almere. Een ander onderdeel van ons bedrijf is de klauwverzorgings plus service van Bosje Agriservice. Waar met respect voor het dier, in alle rust, aan gezonde klauwen van de koe wordt gewerkt.

Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop